Geen producten (0)
-20%
Eerste gijzelaar
 

Rosenberg, Joel C. - (2) De eerste gijzelaar - Isis deel 2

€ 24,99 € 20,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-13951
EAN code 9789029733366
Omschrijving

'Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.'

Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld. Na een verwoestende aanslag in de Jordaanse hoofdstad Amman door terroristen van ISIS zijn de leiders van Israël en van de Palestijnen zwaargewond, ligt de koning van Jordanië op sterven en is de Amerikaanse president hoogstwaarschijnlijk ontvoerd.
Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt, doet Collins alles wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Nu ISIS chemische wapens heeft, is dat belangrijker dan ooit. Dan blijkt dat de FBI hem ervan verdenkt de terroristische aanslag te hebben uitgelokt. 
Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid wordt.

Een thriller die de actualiteit van morgen huiveringwekkend dichtbij brengt.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Eerder verscheen in deze serie 'Het derde doelwit'.

Uitg. 379 pag pb Nieuw!