Geen producten (0)
 

White, Roseanna M. - Kring van spionnen

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-14083
EAN code 9789064512247
Omschrijving

Aan één blik had ze genoegà Eén blik was alles wat ze nodig had....
1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het eindevan de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zelf weet, komen de 'Knights of the Golden Circle' samen in een verborgen ruimte onder haar huis.De KGC is een geheim zuidelijk genootschap dat de noordelijke Unie, waarvoor haar broer zijn leven gaf, wil vernietigen. Mariëtta vertrouwde haar overleden man en zijn broer volledig, maar wanneer ze geconfronteerd wordt met hun geheimen, staat haar wereld op zijn kop. Kan ze dat rechtzetten door iemand die voor de Unie de KGC infiltreert, in bescherming te nemen?
Slade Osborne, geheim agent voor Pinkerton, is vastbesloten al het mogelijke in het werk te stellen om de strijd tussen Noord en Zuid te beëindigen. Wanneer hij doordringt tot dit geheime genootschap, is hij niet alleen geïntrigeerd door hun werkwijze, maar vooral door die mooie vrouw die hulpje lijkt te zijn van hun nieuwe leider, maar die toch ook zo veel meer isà
Durven ze elkaar in al deze verwikkelingen te vertrouwen? Zal hun gemeenschappelijke geloof hen dragen? En kunnen Mari en Slade de vijand lang genoeg tegenwerken tot hun geliefde land weer herenigd wordt?

Nieuw!, 424 pag. pb.