Geen producten (0)
 

Epping, Dineke - Thuis op Dunleigh Hall

€ 23,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-17827
EAN code 9789029726757
Omschrijving

In het romantische en meeslepende 'Thuis op Dunleigh Hall' van Dineke Epping, ontvouwt een kil verstandshuwelijk zich tot een diepe liefde.

Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William Garney, 4e graaf van Rassmore, erfde van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn verantwoordelijkheden. Totdat zijn buurman hem op een nieuw idee brengt...

Als steenrijke Amerikaanse zou Caroline Milton graag gezien moeten zijn in de hoogste kringen van New York. Haar vader dankt zijn fortuin echter aan de aanleg van spoorwegen in de burgeroorlog. Nieuw geld, weinig aanzien. Carolines moeder weet raad: ze neemt Caroline mee naar Londen, waar de adel altijd op zoek is naar een fortuin om in hun noodlijdende landgoederen te steken. Stel je voor dat Caroline een heuse titel in de wacht sleept.

Voor William is een verbintenis de beste oplossing voor zijn geldgebrek. Maar voor Caroline valt het niet mee de luxe en moderne gemakken van haar New Yorkse villa te verruilen voor een tochtig en kil landhuis in het woeste Ierland. En is hun huwelijk wel opgewassen tegen de dreiging van een opstand?

Dineke Epping debuteerde met het veelgeprezen 'Op de vleugels van de wind', waarmee zij zich onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin, wist te scharen.

Uitg. Kok, 512 pag. pb. Nieuw!