Geen producten (0)
-40%
9 75
 

Starns Clark, Mindy - Het gebed van mijn zus - Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro, vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

€ 24,99 € 14,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-17966
EAN code 9789064512421
Productcode leverancier Het Zoeklicht
Omschrijving

Celeste Talbot is een verstandige jonge vrouw - totdat ze voor een Engelse soldaat valt die overgeplaatst wordt naar de koloniën. Ze laat haar hugenotenfamilie achter en vertrekt naar Amerika. Op de boot beseft ze zdat haar jongere zus, Berta, is ontvoerd en gedwongen op hetzelfde schip zit. Wie kan Celeste vertrouwen? De zwierige soldaat? Of de waakzame timmerman die nog steeds aan hun zijde staat in de gevaarlijke nieuwe wereld? 

Madeline 'Maddee' Talbot heeft haar handen vol wanneer ze instemt om haar jongere zus Nicole na een ernstig auto-ongeluk voor een poos in huis te nemen. De jonge vrouwen groeiden uit elkaar toen Nicole aan de drugs verslaafd raakte. Maddee hoopt dat dit het begin zal zijn van een beter leven voor haar zus. Als ze een trauma uit hun kindertijd onderzoeken, krijgt Maddee niet alleen met haar zus te maken, maar ook met een schimmig figuur die Nicole in de gaten houdt. 

Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro, vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

Het gebed van mijn zus, van de hand van Mindy Starns Clark en Leslie Gould, vertelt het heldhaftige verhaal van twee vrouwen die gedwongen worden te navigeren in de modderige wateren van verraad, het beschermen van hun zussen en geconfronteerd te worden met hun angsten, om uiteindelijk ware liefde te vinden. Mindy en Leslie wonnen als team de Christy Award.

Vrouwen met een onverschrokken toewijding.

Uitg. 384 pag. pb.  Actieprijs  actie2022 actie2023 hedlund