Geen producten (0)
-65%
4 118
 

Turner, Jamier Langston - Wintervogels

€ 19,90 € 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-18723
EAN code 9789023992745
Omschrijving

De weduwe Sophie ervaart tegen wil en dank hoe onvoorstelbaar ingrijpend
de kracht van de liefde is. Een gevoelig en ontroerend portret.

Sophie Langham Hess is tachtig jaar. Verbitterd en in de mensen teleurgesteld zit ze in het huis van haar neef en zijn vrouw haar leven uit. Patrick en Rachel bieden haar onderdak en eten; in ruil daarvoor zullen zij haar enige erfgenamen zijn.
Sophie slijt haar dagen met vogels kijken en mijmeren ? over mensen die ze heeft gekend, over haar huwelijk, over de dingen die zich in haar omgeving afspelen. Patrick vindt ze onuitstaanbaar. Zijn vrouw Rachel intrigeert haar, maar ze weigert zich emotioneel aan haar of aan wie dan ook te binden.
De gesprekken elders in het huis boeien haar echter meer dan ze wil toegeven. Luistervinkje spelen en zo af en toe een beetje spioneren acht ze niet beneden haar waardigheid. Na alles wat ze heeft meegemaakt, bezit ze in eigen ogen toch al niet veel waardigheid meer.
In het leven van Patrick en Rachel heeft zich lang geleden een tragedie voorgedaan ? en sindsdien is ook hun wereld klein geworden. Zij besluiten daar verandering in te gaan brengen. Naarmate de horizon van hun bestaan steeds wijder wordt, raakt Sophie tegen wil en dank betrokken bij de levens van anderen en ontdekt ze dat ook haar eigen leven nog niet voorbij is.

Uitg. Mozaiek, 372 pag. Nieuw! Nu van 19,95 voor slechts 7,95 OP=OP