Geen producten (0)
-23%
Scannen0224a
 

Larson, Elyse - Vastberaden

€ 12,95 € 9,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-20220
EAN code 9789033627774
Omschrijving

Giselle Munier en Jean Thornton zijn meer zussen dan nichten. Ze hebben veel zomers samen doorgebracht, terwijl Giselles Franse vader lesgaf aan een Amerikaanse universiteit. Maar met het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt hun leven een dramatische wending.
Jean gaat bij het Amerikaanse Rode Kruis werken en wordt uitgezonden naar een groot, militair ziekenhuis in Wales. Giselle, die samen met haar man actief is in het Franse verzet, wordt verraden en gearresteerd. Ze wordt door haar kameraden van de ondergrondse uit handen van de nazi's gered en op een onderduikadres ondergebracht. Zij is echter nog steeds in levensgevaar, omdat ze de namen van veel verzetsleiders kent.
Jean is vastbesloten om Giselle en haar kinderen in vrijheid te brengen, hoe onmogelijk dat ook lijkt. Terwijl de geallieerden zich voorbereiden op een invasie in Europa, wordt Jean getraind om met een parachute in bezet Frankrijk gedropt te worden. Wil deze operatie echter kans van slagen hebben, dan zullen beide vrouwen meer kracht en moed nodig hebben dan ze op kunnen brengen.

Nieuw! Nu van 20,99 voor slechts 9,99. OP=OP