Geen producten (0)
 

Stuart, Kelli - Mijn leven liep anders

€ 26,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-20953
EAN code 9789033129476
Omschrijving
Een aangrijpende roman, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Ervaar de tragedie van de Tweede Wereldoorlog in de Oekraïne door de ogen van vier personages, die hetzelfde verhaal vanuit verschillend perspectief meemaken.

Luda heeft haar moeder nooit gekend. Haar alcoholistische vader laat soldaten hun gang gaan en Luda wordt ongewenst zwanger van een kind van de vijand. Zal zij ooit de verlatenheid en de pijn kunnen overwinnen? Ivan wordt ten onrechte aangezien voor een Jood. Met 34.000 andere mannen, vrouwen en kinderen wordt hij opgesteld aan de rand van het ravijn van Babi Yar en neergeschoten. Hij overleeft, maar niet zonder verwoestende gevolgen.

Maria is pas veertien als het bombardement op Kiev begint en niet veel ouder wanneer ze gedwongen wordt om te werken in een Duits werkkamp. Ze moet vechten om te overleven en terug te keren naar haar geliefde Oekraïne.

Frederick is trots dat hij zijn Führer in de SS mag dienen. Zijn blind vertrouwen in de idealen van het nazisme sleept hem naar de afgrond.
 
Uitg. Den Hertog, 416 pagina's pb, Nieuw!