Geen producten (0)
 

Alexander, Tamera - Dat beloof ik (Carnton deel 1)

€ 21,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-23115
EAN code 9789051945744
Omschrijving

Eerste deel van een prachtige nieuwe serie historische romans

Wat kan een vrouw – slechts een gouvernante – doen tegen de gesel van de slavernij? 
Na de slag bij Franklin, Tennessee, op 30 november 1864, wordt Carnton House aangewezen als een veldhospitaal voor de zuidelijke troepen. Lizzie Clouston, van beroep gouvernante, wordt al spoedig in dienst genomen als verpleegster. 
Haar leven neemt een dramatische wending als ze een jonge soldaat belooft een brief voor hem te bezorgen. Ze ontmoet de gewonde kapitein Roland Jones en helpt hem in zijn strijd tegen de dokter die zijn been wil amputeren. 

Lizzie komt in conflict met zichzelf, vanwege haar trouwbelofte aan de vriend van haar jeugd. Daarbij komt dat Roland, die haar hart zo weet te raken, slaveneigenaar is, terwijl Lizzie slavernij verafschuwt. Lizzie en Roland worstelen beiden met hun geloof en hun principes te midden van de ellende van de oorlog en al zijn gevolgen. 

Dit is een uitzonderlijk verhaal van geloof, hoop en liefde geschreven tegen de achtergrond van de pijnlijke en bloedige Amerikaanse burgeroorlog. Dat beloof ik is het eerste deel in de Carnton Reeks.

Als "voorafje' verscheen in december 2018 Kerst op Carnton, ISBN 9789051945669, dat meteen een groot succes was.
"Tamera Alexander toont ons hoop en geloof aan het werk te midden van het lijden. De prachtig beschreven personages en rijke geschiedenis in Dat beloof ik werken naadloos samen en laten zien dat Christus' liefde en romantische liefde zelfs op onze donkerste momenten kunnen triomferen.' Lynn Austin (bestsellerschrijfster)
Tamera Alexander woont in Nashville (USA). Ze schreef een groot aantal boeken en won meermalen een Christy Award voor beste historische roman. Alexander is een van de populairste schrijvers van inspirerende historische romantiek.

t zou leuk zijn als u nog meer bestelt dan alleen dit boek :-) Wij betalen nl pakketpost omdat dit boek niet door de brievenbus gaat. Namens Adullam, alvast bedankt!

Uitg. van Wijnen, 500 pag. pb. Nieuw!