Geen producten (0)
 

Doorn, Dani van - Pippa

€ 17,95
Op voorraad
Omschrijving

1816. Sinds Pippa Wesleys moeder haar gezin verlaten heeft voor een andere man,telt Pippa niet meer mee in het sociale leven van het dorpje Farnham. Door haar 
vaders tweede huwelijk verliest Pippa bovendien haar positie als vrouw des huizes. Ze besluit daarom een paar maanden bij haar tante in Londen te gaan logeren. 

Worstelend met de huisregels van haar tante en de heersende omgangsvormen probeert ze haar hoofd koel te houden, als niet een, maar zelfs twee mannen haar het hof gaan maken. Kiest ze voor romantiek of is het toch haar opdracht om de fabriek van Farnham te redden? Haar moeder zou vast raad weten. Maar waar woont zij en waarom wordt er in Farnham toch zoveel over Pippa geroddeld? 

Dani van Doorn is een van de vijf genomineerden voor de Valentijnprijs: het beste romantische boek van 2019. Haar stijl wordt omschreven als vlot leesbaar, meeslepend en humoristisch. 

Met Pippa heeft Dani een heerlijke Regency romance geschreven die in dezelfde tijd speelt als de boeken van Jane Austen en Georgette Heyer.

Uitg. ruim 200 pag. pb. Nieuw!   Leverbaar!