Geen producten (0)
 

Bartels, Erin - Wat we verborgen houden

€ 20,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier nvt
Omschrijving

n "Wat we verborgen houden' van Erin Bartels ontdekt een jonge vrouw het ware verleden van haar familie. Een meeslepende roman vol familiegeheimen.

Wanneer journaliste Elizabeth haar baan verliest, heeft ze opeens veel tijd over. Ze ontmoet James Rich, die haar het vreemde verzoek doet naar het boerenlandhuis van haar oudtante te gaan om daar een oude camera en een doos met foto's af te leveren. Elizabeth besluit tijdelijk bij haar bejaarde tante in te trekken om haar te helpen. Als ze het huis verkent, stuit ze op gesloten deuren en verborgen graven. Terwijl ze een weg zoekt in de raadsels om haar heen, komen de verhalen van de twee vrouwen die in het huis geleefd hebben weer tot leven.

Stukje bij beetje achterhaalt Elizabeth haar familiegeschiedenis ten tijde van het chaotische Detroit van de jaren zestig en het racisme en geweld van de Amerikaanse burgeroorlog. De verhalen van haar familieleden zijn als een testament van liefde, veerkracht en moed en Elizabeth ontdekt al snel dat het verleden niet zo ver weg is als ze dacht.
Erin Bartels is tekstschrijver en romanauteur. In haar vrije uurtjes is ze ook kunstschilder, naaister, dichter en fotograaf.

Uitg. Kok, 416 pag. pb. Nieuw!