Geen producten (0)
-20%
Rosenberg laatste jihad1
 

Rosenberg, Joel C. - (1) De laatste Jihad - deel 1

€ 24,99 € 20,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-2434
EAN code 9789029730747
Omschrijving

Joel Rosenberg schreef 5 bloedstollende, internationale thrillers over de wereld aan de vooravond van de Apocalyps, t.w.  De laatste Jihad, De laatste dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Terroristische aanslagen, de bouw van de Derde Tempel in Jeruzalem, kernwapens in Rusland en Iran, bloedbaden in Irak en de Verenigde Staten leiden tot grote mondiale spanningen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?

Jon Bennett is een geslepen strateeg op Wall Street en een goede vriend van de president van de Verenigde Staten – maar deze onbeschrijflijke rampen had hij op geen enkele manier voorzien...

Irakese huurmoordenaars richten bloedbaden aan in Londen, Parijs en Riyad. Alleen een ijzersterke coalitie van Arabië en Israël kan de VS en de rest van de westerse wereld behoeden voor de ondergang. John Bennett en zijn mooie collega Erin McCoy moeten daarvoor zorgen. Hun geheime project, een miljardendeal omtrent de olievoorraad bij de kust van het de Gazastrook, kan leiden tot een historische vredesovereenkomst. Het kan bovendien grote financiële voordelen voor alle Israëlieten en Palestijnen opleveren.

Maar dan weet Israël op het nippertje de lancering van een Irakese scud-raket te voorkomen. De minister-president van Israël is buiten zinnen van woede. Hij geeft de Amerikaanse president één keuze: Bagdad uitschakelen binnen het uur. Zo niet, dan doet Israël het zelf...

Uitgeverij Kok, 318 pagina's pb. Nieuw!