Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Zomerpakket Banier-romans! ** OP=OP ** + 3 Gratis boeken - Zomeractie

€ 56,99 € 24,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode 25735
Omschrijving

Pracht Zomerpakket!   Actieprijs is 25 euro. door de zwaarte en het feit dat dit een superlage prijs! 

** Bij deze set krijg 3 boeken GRATIS....:  Bijbels ABC / Bijbelstudieboek Banier / Augustinus voor jou! 

1. "Zonder jou" van Gerdien Nijland  (Uitg. de Banier, 304 pag pb. Nieuw!)

‘Wat is dat?’ vroeg Clara fluisterend.
Ze richtte haar blik van de dagboeken naar Julien en keek hem gespannen aan.
‘Het spijt me vreselijk, Clara.’
‘Waarom? Waarvoor?’
‘Dit zijn de dagboeken van Samuel.’

Najaar 1946 – Julien bezoekt de vrouw van zijn overleden vriend Samuel. Zijn missie is eenvoudig: haar drie dagboeken brengen. In deze dagboeken heeft Samuel hun omzwervingen tijdens de oorlog beschreven.
Julien en Samuel hebben maandenlang te voet door Frankrijk en Spanje getrokken, met als doel Engeland te bereiken en te strijden in het leger van de geallieerden. Tussen de twee Engelandvaarders ontwikkelt zich gedurende de reis een hechte vriendschap. Echter, kort nadat ze hun doel bereikt hebben, sterft Samuel. Julien voelt zich verantwoordelijk voor de dood van zijn vriend. De altijd zo optimistische jongeman verandert hierdoor in iemand die wordt gekweld door wroeging en schuld.
Julien kan zich er niet toe zetten om de dagboeken aan Clara te geven, en langer dan verwacht blijft hij in contact met Clara en haar familie. Deze periode heeft hij nodig om zijn leven op de rit te krijgen, en – veel meer nog – de vrede te vinden waar hij zo naar verlangt.

2. " Een huis voor mijn hart" van Anne Mateer  (Uitg. de Banier, 352 pag pb. Nieuw!)

Als Hazel, de "moeder' van het Raystown weeshuis haar huwelijk aankondigt, vraagt ze haar jonge assistent Sadie Sillsby om haar taak over te nemen. Sadie ziet het als Gods wil dat deze opdracht op haar pad komt, en in geloof aanvaardt ze haar nieuwe taak.

Er is één probleem. Het hoofd van het weeshuis mag volgens de statuten niet getrouwd zijn. Maar Sadies geliefde Blaine heeft net een boerderij gekocht, om met Sadie te trouwen.

Moet Sadie, die vroeger zelf een weeskind was, de kinderen in de steek laten voor een toekomst met Blaine? Of zijn er andere wegen die ze mag bewandelen?

3. "Kersenbloesem" van Janny den Besten (Uitg. de Banier, 352 pag pb. Nieuw!)

Een boeiende roman over het voldoen aan verwachtingen van anderen en het zoeken naar Gods weg.

'Joanne, wil je zo snel mogelijk naar Ierland komen? Je moeder heeft acuut zorg nodig.'

Joanne (28) geniet van haar baan als leerkracht van groep 5. Haar ouders en twee broers zijn een aantal jaar geleden met hun gezinnen naar Ierland verhuisd, vanwege evangelisatiewerk onder de Rooms-katholieke bevolking. Zelf heeft ze een leven in Nederland opgebouwd.
Na het overlijden van Joannes vader blijkt dat haar moeder dementerend is. Haar broers doen een beroep op Joanne, om voor haar moeder te zorgen. Joanne geeft meteen gehoor aan dit verzoek. Het is toch duidelijk dat God dit van haar vraagt?

Eenmaal in Ierland neemt de intensieve zorg voor haar moeder Joanne helemaal in beslag. Haar broers lijken deze situatie vanzelfsprekend te vinden, maar bij Joanne begint het te knagen. Is ze in Ierland omdat God dit van haar vraagt, of is het omdat haar broers dit de beste oplossing vinden?

Janny den Besten is getrouwd en werkt in het basisonderwijs. Kersenbloesem is haar tweede roman. Joke Verweerd over Janny's eerste roman, WitZwart: 'Dit is een knap en ontroerend debuut.'

Nieuw!  Actieprijs is 25 euro en 1,85 extra verzkst. door de zwaarte en het feit dat dit een superlage prijs!