Geen producten (0)

Hoek, Henrieke van der - Het vergeven waard

€ 21,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-27422
EAN code 9789464317022
Omschrijving

Het vergeven waard is een bijzonder verhaal waarin je wordt meegenomen naar het leven van Lynn.....  begin erin en je kunt niet meer stoppen met lezen...

Lynn is een jonge vrouw met een heftig verleden dat haar nog steeds dag en nacht achtervolgd. Het heeft er voor gezorgd dat ze een muur rond haar hart heeft gebouwd waar niemand voorbij mag komen. Lynn denkt dat ze haar leven lang niet in staat zal zijn om mensen te vertrouwen.Tot Dylan in haar leven verschijnt en haar alle pijn opnieuw laat voelen. Maar moet ze altijd in deze pijn leven? Of is er een manier om eindelijk te vergeven?

LEES hele interview met de schrijfster bij de afbeeldingen van dit artikel!

LEES en KLIK HIER voor het eerste HOOFDSTUK!

-----------------

Henrieke van der Hoek (2003) woont samen met haar ouders, zus en broertje in Veenendaal. Al sinds jonge leeftijd schrijft ze graag verhalen. Haar voorkeur ging uit naar verhalen waarin ze zich kon inleven in de hoofdpersoon. Ze koos daarom vaak een personage van wie ze gevoelens en emoties goed kon beschrijven. Schrijven is voor haar even wegduiken uit het echte leven en een kijkje nemen in een leven waar alles mogelijk is.

-----------------

Recensie:

Een prachtig boek! Als je erin begint, wil je het dezelfde dag nog uit hebben. De schrijver neemt je mee in het verhaal en ik als lezer leef me helemaal in de hoofdpersonen in. Dit boek laat ons allemaal zien hoe we opnieuw kunnen beginnen, hoe helend vergeving is, maar ook hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Het is een boeiende verhaallijn, goed geschreven en vol verrassingen en humor. Een enorme aanwinst om te kopen!

-----------------

Uitg. 234 pag. pb. Nieuw!   Leverbaar!