Geen producten (0)
-28%
Bevrijdende liefde francine rivers
 

Rivers, Francine - Bevrijdende liefde

€ 24,99 € 17,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd nog niet verschenen
Specificaties
Productcode NBKR-27580
EAN code 9789029731096
Productcode leverancier kokboekencentrum
Omschrijving
De jonge Angel verwacht niets van mannen dan geweld. Maar als Michael Hosea de oproep van God gehoorzaamt om met haar te trouwen, wordt er langzaam een transformatie in gang gezet.
Californië, 1850. De om haar schoonheid geroemde Angel verwacht niets van mannen dan leugens en geweld. Als jong meisje werd zij verkocht en misbruikt en later gedwongen om haar lichaam te verkopen. De enige kracht die Angel in staat stelt om te overleven is de diepe haat die zij koestert. Dan ontmoet ze Michael Hosea, een man die God wil dienen en bij alles zoekt naar Zijn wil.

Hij gehoorzaamt aan Gods roep om met Angel te trouwen en haar onvoorwaardelijk lief te hebben. Langzaam trotseert Michael al Angels bittere verwachtingen en ondanks haar verzet begint haar hart uiteindelijk te smelten. Maar niet iedereen is bereid om Angel te accepteren. Als een ultieme beproeving van haar respect voor Hosea en haar prille geloof in God doemt er uit het verleden een demon op die zij onder ogen zal moeten zien en... overwinnen.
 
Uitg. Kokboekencentrum, 576 pagina's pb, Nieuw! filmeditie - Verschijnt DV april 2024