Geen producten (0)
 

Austin, Lynn - Ware liefde

€ 17,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-27618
EAN code 9789029731102
Omschrijving
Een historische coming-of-age roman over een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar moeder, maar in plaats daarvan zichzelf vindt.

In 'Ware liefde' van Lynn Austin gaat een jonge vrouw op zoek naar haar moeder in het Chicago van de negentiende eeuw.

Violet is twintig, naïef en hopeloos romantisch. Wanneer haar vader aankondigt te gaan hertrouwen, besluit Violet op zoek te gaan naar haar moeder, die hen heeft verlaten toen Violet nog klein was. Daarom trekt ze in bij haar grootmoeder en drie oudtantes in Chicago. In Chicago gaat een wereld voor Violet open.

Maar niet alleen de grote stad en de sprankelende Wereldtentoonstelling doen haar hart sneller kloppen. Tante Agnes introduceert Violet in de betere kringen en koppelt haar aan een rijke jongeman; grootmoeder neemt haar mee naar de armste wijken en stelt haar voor aan een vrijgezelle evangelist; tante Matilda vergezelt haar naar demonstraties voor vrouwenkiesrecht en vindt dat Violet helemaal niet moet trouwen.

En tante Birdie - die in het verleden leeft - herhaalt alleen maar dat Violet moet trouwen uit liefde. Maar wat is liefde? Wanneer Violet de geheimen van haar familie ontrafelt, ontdekt ze vooral zichzelf.

Uitg. Kokboekencentrum, 464 pagina's pb, Nieuw!