Geen producten (0)
-62%
Dickson set
 

Dickson, Athol - Het Wondermiddel / Wassend water / Winterhaven

€ 52,50 € 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-28629
EAN code 978949212802
Omschrijving

Pakket voordeelromans van Athol Dickson: 
- Het wondermiddel
- Wassend water
- Winterhaven.

Wondermiddel: Riley Keep is een schim van de man die hij eerder was. Keep, ooit zendeling bij een indianenstam, zwerft over straat en is alles in zijn leven verloren door de drankzucht waar hij aan lijdt. Het alcoholmisbruik verwoeste zijn huwelijk, zijn gezin en zijn geloof. De kans op herstel lijkt alleen in zijn verste dromen nog te bestaan. Totdat hij geruchten hoort... 
In zijn geboortestad in Maine lijken wonderen te gebeuren. Met een laatste sprankje hoop reist Riley af naar het kuststadje waarvan hij dacht dat hij het nooit weer zou zien. Maar hij is niet de enige. Het ooit rustige en idyllische vissersplaatsje wordt nu bedolven onder een stroom aan wanhopige mensen die op zoek zijn naar hulp. Maar vinden zij het wondermiddel waar ze naar op zoek zijn? Soms lijkt een kwaal minder gevaarlijk dan het geneesmiddel ... 
Wassend water: Het is het jaar 1927; de slavernij is net officieel afgeschaft. In het kleine plaatsje Pilotville, in het moerasland van de Mississippi, heerst relatieve vrede tussen blank en zwart. Dan vaart er een zwarte vreemdeling binnen. Met weinig meer dan een versleten wollen pak aan zijn lijf, een melancholieke melodie op zijn lippen en een punter onder zijn voeten, duikt hij ineens op vanuit de mist. Hij noemt zichzelf Hal Poser; een dominee, een nederig man, een rechtvaardige, een wonderdoener; en in Pilotville is hij op zoek naar zijn wortels. 
Wanneer er onverwacht een baby verdwijnt, wijzen de dorpelingen al snel beschuldigend naar de nieuweling. Tegelijk vestigen ze ook hun hoop op deze wonderdoener: wie anders dan hij kan ervoor zorgen dat het weer goed komt? 
Hal Poser gaat op zoek naar de baby in het moerasgebied rondom Pilotville. Diep in het drassige land ligt een groot kwaad verborgen: een slavenplantage waarin de tijd lijkt stil te staan. Hij vindt er niet alleen de baby, maar wordt er zelf in de boeien geslagen. Alleen een wonder kan hen nog redden. 
Winterhaven: Op het afgelegen eiland Winterhaven spoelt na dertien jaar het lichaam van Siggy Gamble aan. Zijn zus Vera reist af naar het eiland om het lichaam te bergen en wordt daar geconfronteerd met het onmogelijke: het lichaam van Siggy is nog altijd dat van een vijftienjarige. Hij lijkt geen dag ouder te zijn geworden sinds de dag dat hij van huis wegliep.
Vastbesloten Siggy's raadselachtige einde te achterhalen, gaat Vera op zoek naar de locatie waar zijn lichaam is aangespoeld. Het eiland lijkt echter omgeven door geheimzinnigheden. Uiteindelijk is Vera gedwongen haar toevlucht te zoeken bij de mysterieuze eigenaar van een vervallen huis bovenop een klif.
Zal hij antwoorden kunnen geven, of zal Vera binnenkort zelf een van de onopgeloste legendes van het eiland Winterhaven worden?

Uitg. 337 + 299 + 298 pag pb, Nieuw en actieprijs  Laatste sets   actie2022