Geen producten (0)
 

Austin, Lynn - Een lied in de schaduw

€ 24,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-29053
EAN code 9789029731591
Omschrijving

Een ijzersterke roman van Lynn Austin over ingewikkelde dilemma’s in een oerhollands jasje

‘Een lied in de schaduw’ van Lynn Austin is een spannende historische roman over ingewikkelde dilemma’s in oorlogstijd met het Hollandse platteland en Leiden als decor. Lena woont samen met haar man op een boerderij, waar ze besluit onderduikers te verbergen. Haar dochter Ans vestigt zich tegen Lena’s zin in Leiden en sluit zich aan bij het verzet. De Joodse violiste Miriam is naar Nederland gevlucht op zoek naar veiligheid, maar dit blijkt al snel een illusie te zijn. Om te overleven moet Miriam een keuze maken die de levens van de drie vrouwen voorgoed met elkaar zal verbinden.

Uitg. 432 pag. gebonden, Nieuw!

Verschenen!     -  Bestel tijdig bij Adullam Gehandicaptenzorg op refoboek.com en steun Adullam!

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen , zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in voor particuleren en relaties. De volledige opbrengst is dan voor Adullam Gehandicaptenzorg.