Geen producten (0)
 

Gohlke, Cathy - Beloof het mij!

€ 26,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-300
EAN code 9789033124594
Omschrijving

Roman over de ondergang van de Titanic, op 15 april 2012 honderd jaar geleden

Toen Annie Allen afscheid nam van haar broer Owen voordat hij aan boord ging van de Titanic, kon ze niet vermoeden dat ze hem voor het laatst zag. Evenmin kon ze vermoeden dat de tragedie haar leven voorgoed zou verbinden aan Michael Dunnagan die de ramp overleefde omdat Owen zich voor hem opofferde.

Terwijl Annie haar leven in Engeland in goede banen probeert te leiden, werkt Michael in Amerika aan de oprichting van het bedrijf waarvan Owen eens droomde. Intussen probeert hij Annie met zijn
brieven te troosten. Bij Annie overheerst de opstand - waarom overleefde Michael de scheepsramp wel en haar broer niet? Toch ontstaat er een aarzelende vriendschap die zich ontwikkelt tot iets wat zij geen van beiden verwachtten.

Net als Michael genoeg geld gespaard heeft voor Annie's overtocht naar Amerika, breekt in Europa de Eerste Wereldoorlog uit. Om duistere redenen ontvangt Michael plotseling geen brieven meer van
Annie. Michael riskeert alles om zijn belofte na te komen én om de vrouw te vinden van wie hij is gaan houden, voordat hij haar voor altijd kwijt zal zijn.

Ca 400 pagina's paperback