Geen producten (0)
-34%
Set pippa elena Pippa iris actie
1 2
 

Doorn, Dani van - Pippa & Elena pakket - Een serie uit de tijd van Jane Austen

€ 37,95 € 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-30376
EAN code 9789493200449
Omschrijving

Pippa telt niet meer mee in het sociale leven van het dorpje Farnham. Door haar vaders tweede huwelijk verliest Pippa bovendien haar positie als vrouw des huizes. Ze besluit daarom een paar maanden bij haar tante in Londen te gaan logeren.

Worstelend met de huisregels van haar tante en de heersende omgangsvormen probeert ze haar hoofd koel te houden, als niet één, maar zelfs twee mannen haar het hof gaan maken. Kiest ze voor romantiek of is het toch haar opdracht om de fabriek van Farnham te redden? Haar moeder zou vast raad weten.

Maar waar woont zij en waarom wordt er in Farnham toch zoveel over Pippa geroddeld? Dani van Doorn is een van de vijf genomineerden voor de Valentijnprijs: 'het beste romantische boek van 2019'. Haar stijl wordt omschreven als vlot leesbaar, meeslepend en humoristisch. Met Pippa heeft Dani een heerlijke Regency romance geschreven die in dezelfde tijd speelt als de boeken van Jane Austen en Georgette Heyer.

---

Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa en de lezer zal verschillende oude bekenden voorbij zien komen. Engeland 1817. Het verlangen van de aristocratische Elena Carter om het dokterswerk te gaan doen waarvoor ze is opgeleid, kan grote gevolgen hebben. Zal ze uit de hoogste kringen verstoten worden en moet ze voor haar roeping zelfs de liefde opgeven? Die Fransman bijvoorbeeld, die haar alles laat vergeten als hij haar kust. Of die Engelse Lord, die als geen ander haar hart weet te raken… Elena zal ingrijpende keuzes moeten maken voor haar toekomst. Maar welke? Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa en de lezer zal verschillende oude bekenden voorbij zien komen, onder wie natuurlijk Pippa zelf! Het is aan te bevelen de romans te lezen in de volgorde van uitkomst. Met deze roman heeft Dani van Doorn weer een Regency Romance geschreven waarin romantiek, humor en spanning een belangrijke rol spelen.

Uitg. 600 pag. in 2 delen, Nieuw!  Nu van 37,95 voor 24,95