Geen producten (0)
 

Alexander, Tamera - Belmont Mansion trilogie

€ 24,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-31706
EAN code 9789051947366
Omschrijving

Tamera Alexander schreef drie romans over Belmont Mansion, die nu gebundeld verschijnen:

Een blijvende indruk, Van zeldzame schoonheid en Op lieflijke tonen.

Een blijvende indruk - Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal opleveren. Maar haar vader staat dat niet toe. Wanneer Claire zich gedwongen voelt om haar thuis te ontvluchten, ontmoet ze advocaat Sutton Monroe, die haar zijn vriendelijkheid toont door haar niet aan te geven. Maar heeft ze hem toch verkeerd ingeschat?

Van zeldzame schoonheid - Eleanor Braddock maakt zich zorgen over haar zieke vader en hoe ze hem kan onderhouden. Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond, om zijn passie voor de natuur en voor architectuur te kunnen uitleven.

Op lieflijke tonen - Rebekah Carrington is een getalenteerde violiste, maar wanneer ze auditie doet bij de nieuwe maestro van het Nashville Philharmonisch orkest maakt ze als vrouw geen enkele kans. Nathaniel Tate Whitcomb wordt als jonge dirigent in het hele land bejubeld. Kan hij Rebekahs vertrouwen terugwinnen, nadat hij haar toekomstdroom in duigen heeft laten vallen?

Uitg, 1392 pag pb Nieuw! -