Geen producten (0)
 

Hunter, Denise - Jij hoort bij mij

€ 21,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-32067
EAN code 9789493208681
Omschrijving

Ze gaat naar Riverbend Gap, op zoek naar de familie waarnaar ze altijd heeft verlangd- en vindt het soort liefde waarvan ze nooit heeft durven dromen
Katelyn Loveland is onderweg naar het stadje Riverbend Gap als haar auto midden in de Appalachen van de weg raakt en op de rand van een ravijn blijft hangen.Omdat ze met geen mogelijkheid hulp kan inschakelen, vreest ze dat haar einde nabij is. Dat wil zeggen: tot Cooper Robibson, de lokale hulpsheriff, als vanuit het niets verschijnt. Hij schiet haar te hulp en ondanks de levensbedreigende omstandigheden valt Katie als een blok voor hem.

En zij is niet de enige die verliefd wordt; Cooper vergaat het net zo. Maar al snel na de redding doet hij een onthutsende ontdekking: de vrouw tot wie hij zich meer aangetrokken voelt dan alle vrouwen die hij ooit eerder heeft ontmoet, is niemand minder dan de nieuwe vriendin van zijn broer- em dus verboden terrein.
Dat beseft Katie ook wanneer zij erachter komt. Maar ondanks die wetenschap lijken Katie en Cooper elkaar niet te kunnen vermijden, noch kunnen ze de onmiskenbare chemie tussen hen negeren.Naarmate ze dichter naar elkaar toe groeien, wordt de situatie alsmaar hachelijker.

Dan dwingt een onvoorziene gebeurtenis Katie tot een keuze die haar iedereen die haar dierbaar is kan afnemen: aan wie van de twee broers geeft ze haar hart?
Jij behoort bij mij is het eerste deel van de feelgoodserie Riverbend Gap, die zich afspeelt in en om het gelijknamige stadje in North Carolina, langs de Appalachian Trail.

Denise Hunter schrijft het liefst hartverwarmende romantische verhalen die zich afspelen in een klein plaatsje. Ze heeft al veel titels op haar naam staan, waaronder Boekhandel Zeezicht.

Uitg. 352 pag pb. Nieuw!