Geen producten (0)
-24%
Bruids1 Bruids
1 2
 

Hauck, Rachel - De Bruidsjurk / Trouwkapel / Bruidswinkel

€ 68,97 € 52,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-32863
Productcode leverancier Kok
Omschrijving

De bruidsjurk' van Rachel Hauck is een verrassende feelgoodroman waarin vier generaties vrouwen verbonden worden door een jurk.

Nadat haar vriend Tim haar een aanzoek heeft gedaan, vindt Charlotte in een doos met afgedankte kleren een prachtige vintage bruidsjurk. Ze weet meteen dat dit de jurk is die ze op haar bruiloft zal dragen. Maar waar komt hij vandaan?

Ze begint een zoektocht naar de geschiedenis van de bruidsjurk; een welkome afleiding van haar liefdesleven nu ze twijfelt of een huwelijk met haar verloofde Tim wel de juiste stap is. Een voor een leert ze de vrouwen kennen die de jurk hebben gedragen. Emily in 1912, Mary Grace in 1939, Hillary in 1968.

Rachel Hauck schrijft romans omdat ze daarin kan schrijven over de dingen die er echt toe doen in het leven. Haar debuut 'De bruidsjurk' werd lovend ontvangen door lezers en pers.

'Leest als een trein, spannend en heel romantisch. Het verhaal gaat over echte mensen en Gods bedoeling met hun leven.' - Nederlands Dagblad

‘De trouwkapel’  - Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman ‘De trouwkapel’ van Rachel Hauck. Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden? Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven. Als Taylor een opdracht aanneemt in haar geboortedorp komt ze op het spoor van een groot familiegeheim. Rachel Hauck schrijft romans omdat ze daarin kan schrijven over de dingen die er echt toe doen in het leven. Haar debuut ‘De bruidsjurk’ werd lovend ontvangen door lezers en pers.

'De bruidswinkel' van Rachel Hauck is een romantische feelgoodroman over twee heel verschillende vrouwen, verbonden door een oude bruidsboetiek. In de jaren '30 erft Cora Scott de populaire bruidswinkel van haar oudtante. Dankzij Cora vinden vele bruiden de perfecte jurk, maar zelf wacht ze met smart tot haar grote liefde Rufus haar eindelijk ten huwelijk zal vragen. Maar dagen worden weken, en weken worden maanden. Ondertussen ziet Cora niet dat ook iemand anders graag haar hart zou veroveren. Meer dan tachtig jaar later wordt de bruidswinkel heropend door Haley Morgan, die terugkeert van haar dienst in het leger. Haar hart is gebroken en ze rouwt om de dood van haar beste vriendin Tammy. Zal ze geluk vinden in de winkel waar ze als kind al droomde over de toekomst? Rachel Hauck is dol op alles wat met trouwen te maken heeft. Eerder schreef zij 'De bruidsjurk' en 'De trouwkapel'.

Uitg. bijna 1200 pag. pb. NIEUW en actieprijs!