Geen producten (0)
 

White, Roseanna M. - Dromen van Savannah

€ 23,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-3853
EAN code 9789064513862
Omschrijving

Zij verliest zich in hoop… Hij hoopt terwijl hij verliest…

Cordelia Owens kan overal een hoopvol verhaal omheen weven en heeft met haar fantasierijke vertellingen de harten van de hogere kringen in Savannah definitief veroverd. Zelfs wanneer ze te horen krijgt dat haar geliefde tijdens een aanval op een yankee-schip vermist is geraakt, verliest ze de moed niet. Om zijn moeder en zus gerust te stellen bedenkt ze allerlei romantische verhalen over zijn uiteindelijke thuiskomst.

Maar Phineas Dunn ontdekt niets hoopvols en bevrijdends in de gruwelen van de Burgeroorlog. Maandenlang worstelt hij om levend thuis te komen, en als hij uiteindelijk terugkeert in Savannah is hij gewond en veranderd. De overtuigingen die hij ooit over de slavernij en deze hele oorlog had, zijn grondig overhoop gehaald. En hij is er zeker van dat hij beslist niet de held is die Delia, naar het lijkt, van hem wil maken.

Wanneer de Confederatie Savannah als een verloren zaak beschouwt en de toekomst wankelt, moeten Phin en Delia beslissen waar de droom van een nieuw Amerika hen zal brengen — en of ze daar samen heen zullen gaan.

Nieuw, Uitgeverij: Het Zoeklicht, Paperback, 384 pagina's