Geen producten (0)
-58%
Geheimtaal Heitzmann, Kristen - Geheimtaal (1)
1 2
 

Heitzmann, Kristen - Geheimtaal

€ 23,95 € 10,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-5243
EAN code 9789085200598
Omschrijving

Geheimtaal .... - Ze draaide zich met een ruk om en drukte haar rug tegen de wand van de tunnel, terwijl ze het duister in tuurde. Bewoog er iets achter haar?....

De onafhankelijke Rese Barret kan het als geen ander: van iets ouds iets nieuws maken, zonder het wezenlijk te veranderen. Een bouwvallig hotelletje renoveren tot een prachtige authentieke villa is dan ook een kolfje naar haar hand. In alle rust hoopt ze eraan te kunnen werken.
Maar dan arriveert Lance, een knappe.zelfverzekerde Italiaan met een vlotte babbel. De villa is het erfgoed van zijn familie en hij denkt er antwoorden te kunnen vinden op duistere familiegeheimen. Om rustig zijn gang te kunnen gaan, doet hij zich voor als kok. Langzamerhand ontvouwt zich zijn familiegeschiedenis en weet hij ook Rese geheimen te ontfutselen die ze nog nooit aan iemand heeft verteld.
Kristen Heitzmann is een succesvol auteur. Geheimtaal werd in 2005 onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award. Het is eerste deel van een tweeluik. Vergeetboek is het tweede deel. Eerder verschenen van Heitzmann onder andere Sleutelkind, Dwaalgeest en Ontmaskerd.

519 pag. pb. Nieuw!