Geen producten (0)
 

Klassen, Julie - De stille Gouvernante

€ 24,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-6898
EAN code 9789029796606
Omschrijving

Als de jonge Olivia Keene ziet hoe haar vader haar moeder wurgt, bedenkt ze zich geen moment en grijpt het eerste het beste voorwerp om hem voor het hoofd te slaan. Zodra de gevolgen van haar daad tot haar doordringen, beseft ze dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn.

Haar moeder helpt haar te vluchten en regelt een onder-komen bij een oude kennis aan het hof van Brightwell. Daar vangt Olivia, die door het trauma niet meer kan spreken, een geheim gesprek op tussen de heer des huizes en zijn zoon Edward. Edward ontdekt dat Olivia op de hoogte is van informatie die zijn reputatie kan schaden en stelt haar aan als gouvernante om haar in de gaten te kunnen houden. Maar hoe vaker hun paden elkaar kruisen, hoe duidelijker wordt dat zij niet zijn grootste bedreiging, maar juist zijn redding blijkt te zijn.

Na Onvoorwaardelijk en De apothekersdochter schreef Julie Klassen opnieuw een prachtige historische thriller die speelt in de Regency-periode in Engeland. Liefhebbers van Jane Austen kunnen hun hart ophalen aan De stille gouvernante!

Uit. Kok. Nieuw!