Geen producten (0)
-25%
Hesketh, Jenny - Zeg het de bijen
 

Hesketh, Jenny - Zeg het de bijen

€ 19,90 € 14,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-8085
EAN code 9789491583360
Omschrijving
Elk jaar houdt de familie Moses – ruwe bolsters, blanke pitten – een grootse familiereünie. Maar als het feest zijn hoogtepunt nadert, vindt er een tragische gebeurtenis plaats, die een zomer inluidt van crisis en verandering. Noodgedwongen nemen Sam en Willadee en hun drie kinderen hun intrek op de oude Moses-boerderij. Voor de elfjarige Swan – onverschrokken en met tomeloze geestkracht – en haar broers is daar een wereld te ontdekken. Maar al snel blijkt die wereld ook schaduwkanten te hebben. Het kwaad ligt in vele gedaanten op de loer, klaar om hen allen hun onschuld te benemen.

Jenny Wingfield tekent het menselijke bestaan in zijn prachtigste en in zijn afschuwelijkste gedaanten. Geloof, hoop en liefde worden met misdaad, vertwijfeling en ontrouw verweven tot een onvergetelijk verhaal vol humor en drama.

Uit de pers:

Het werk van een geboren verteller – Booklist

Deze debuutroman is zo geloofwaardig dat je je afvraagt of het wel fictie is. – USA Today

Ik aarzel een roman te vergelijken met Harper Lee’s bewonderde klassieker Spaar de spotvogel maar afgezien van het grillige, heeft Wingfields boek een vergelijkbare kracht. Het gaat om loyaliteit en trouw, de strijd tussen goed en kwaad, de kracht van het gezin en van de liefde, hoop en verlossing. Een page-turner om gulzig te verslinden met een ensemble personen die je je blijft herinneren. – New Zealand Herald

Een perfect boek voor de vele fans van Stocketts ‘Een Keukenmeidenroman’ – American Booksellers Association

Lees hier de eerste twee hoofdstukken van Vermoorde onschuld.

“Ik heb van elke bladzijde genoten. … Ik wens ‘vermoorde onschuld’ horden lezers toe, een gebonden uitgave met stofomslag en menige herdruk.” Aldus Marianne Hoksbergen in het ND.

“De levensechte karakters, goed geschreven dialogen en afwisseling tussen humor en afschuwelijke gebeurtenissen houden het verhaal levendig,” schrijft D.E. Heerens voor NBD Biblion.

“Een pracht boek. De zinderende spanning van Donna Tartt’s Kleine vriend, de rauwheid van Cormac McCarthy en hier en daar moet je ook aan Marilynne Robinson denken. Geschreven door een zeer begaafd verhalenverteller en ook nog eens goed vertaald. Ik heb er van genoten.” Een lezer.

“… niet alledaags en meeslapend. Het onomwonden taalgebruik is verfijnd met een humoritsiche ondertoon. Een nieuw verfrissend geluid.” Anne-Minke Hakvoort in het RD.
Uitg. Brevier, Nieuw!