Geen producten (0)
 

Camden, Elizabeth - De specerijenbaron (Familie Delacroix 1)

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-8978
EAN code 9789064513220
Omschrijving

De roman De Specerijenbaron is een nieuwe titel van Elizabeth Camden en de start van een nieuwe serie over de familie Delacroix.

Als een teruggetrokken specerijenbaron verliefd wordt op een botaniste, heeft hij er geen idee van dat zij ervoor zal zorgen dat zijn hele leven op de kop komt te staan. Gray Delacroix heeft jarenlang zijn hele leven toegewijd aan het opbouwen van het mondiaal specerijenimperium Delacroix Global Spice. Maar het is hem duur komen te staan en nu zijn er problemen in zijn familie.

Vastbesloten om te voorkomen dat alles uit de hand loopt, keert hij na jaren de wereld over gereisd te hebben voorgoed terug naar zijn ouderlijk huis. Als botaniste van het Smithsonian krijgt Annabelle Larkin de onmogelijke opdracht om zich toegang te verschaffen tot de beruchte privécollectie planten van de Delacroixs. Als haar dat niet lukt, zal ze geen werk meer hebben en niet alleen haar blinde zus teleurstellen, maar zal ook de familieboerderij in Kansas failliet gaan. Daarom stelt ze alles in het werk om ervoor te zorgen dat ze toegang krijgt. Maar ze had nooit kunnen denken dat ze zichzelf door de wereld van de Delacroixs binnen te stappen onbewust in een web van gevaarlijke politieke complotten begeeft.

Al snel voelt Annabelle zich aangetrokken tot de teruggetrokken specerijenbaron en dat zorgt ervoor dat ze, als ze vervolgens wordt gedwongen te kiezen tussen haar hart en haar loyaliteit aan haar land, in een lastig parket verzeild raakt. Kunnen Gray en Annabelle een manier vinden om zich een weg te banen door de storm van schandalen, zonder dat de familie die Gray zo wanhopig probeert te redden uiteenvalt?


Nieuw, Uitgever: Het Zoeklicht, Materiaal: Paperback, Aantal pagina's: 360