Geen producten (0)
-50%
Cook, Hugh - De tuin van Adam
 

Cook, Hugh - De tuin van Adam

€ 19,95 € 9,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-9679
EAN code 9789023994725
Omschrijving

Een roman over tragedie, lijden en vergeving... In een slaperig stadje in Ontario woont Madeline met haar zoontjes Adam en Jesse. Op een zonnige middag, als Madeline in haar huis bezig is en haar zoontjes samen in de tuin aan het ballen zijn, voltrekt zich een ramp. Met man en macht proberen reddingswerkers het leven van Adam te redden. Het voorval betekent een keerpunt in Madelines leven.
Jaren later, als Madelines Nederlandse vader haar intensieve aandacht vraagt, wordt het dorp opgeschrikt door een serie inbraken en kort erna een moord. Het dorp is in rep en roer, en het onderzoek onder leiding van politieagente Tara is in volle gang. Dan blijkt dat het ongeluk in de tuin diepe sporen heeft getrokken, niet alleen in het leven van Madeline en haar jongens, maar in de hele dorpsgemeenschap. Zijn vergeving en liefde nog mogelijk als er tegenslagen komen?

De tuin van Adam is een boek over de kracht van familiebanden, de consequenties van menselijk falen, en de manier waarop herinneringen en gebeurtenissen van vroeger blijven weerklinken in het heden.

336 pag. pb. Nieuw!