Geen producten (0)
1 2
 

Capellen, GJ - J. Zuidweg - De Rots in de branding - voor jongeren

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTD-6540
EAN code 9789070697358
Omschrijving

Je maakt vast wel eens een strandwandeling. Wat een indrukwekkend gezicht. De golven rollen onophoudelijk af en aan. Wanneer het flink waait zie je grote schuimkoppen op de metershoge goven. De zee is rusteloos.

Zo kan het ook zijn in jouw jonge leven. Moeiten, zorgen en verdriet rollen als golven over je heen. Dat is heftig en zwaar. Je staat in het midden van de aanrollende en afrollende goven in de branding van je leven. En hoe zul je kunnen blijven staan?

Op deze en andere vragen denken we met je na in dit dagboek. In de stormen van jouw leven willen we je van harte heenwijzen naar De Rots in de branding: de Heere Jezus Christus. We lopen in dit dagboek een jaar lang met je mee. Dat doen we aan de hand van 52 verschillende weekthema’s. 

Het boek is ingedeeld in dertien blokken met vier weekthema’s. Aan het begin van elk blok vind je een centrale Bijbeltekst. Daarna volgt een tekening die past bij het eerste weekthema. Boven elk dagboekstukje staat een dagtekst die meestal genomen is uit het Bijbelgedeelte dat je die dag leest.

We hebben het dagboek bewust ingedeeld in weken, zodat je er op elk moment van het jaar in kunt gaan lezen.  

Het is de wens van de schrijvers dat jij als jongere De Rots in de branding mag (leren) kennen als de enige Schuilpaats in de stormen van je leven.
 
Ds. G.J. Capellen (1948) is sinds 1994 predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Vanaf september 2010 is hij predikant in Kerkwerve. Jarenlang is hij werkzaam geweest in het onderwijs. Na het lesgeven op diverse lagere scholen is hij als docent godsdienst werkzaam geweest op
verschillende reformatorische scholengemeenschappen. In die tijd heeft hij veel pastorale gesprekken gevoerd met jongeren die antwoord zochten op hun geloofsvragen.
Jeanet Zuidweg (1970) is lid van de Gereformeerde Gemeente in ’s-Gravenpolder. Zij is maatschap-pelijk werker met een specialisatie in rouw- en verliesbegeleiding. Vanuit haar eigen praktijk ‘Ankerveste’ (www.ankerveste.nl) geeft ze lezingen voor diverse verenigingen. Cliënten met hulpvragen die betrekking hebben op rouw en verlies (in de breedste zin van het woord) kunnen bij haar een individueel begeleidingstraject volgen. Vanuit haar visuele beperking weet Jeanet naast de
cliënt te staan in de moeiten en zorgen van het leven.


Uitg. vVelzen Krabbendijke, paperback, 400 pagina's. Nieuw! - Voor jongeren