Geen producten (0)
 

Campen, ds. M.M. van - Hoe word ik een kind van God?

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-13916
EAN code 9789081979498
Omschrijving

Het is een fundamentele en levensbelangrijke vraag voor elk mens: Hoe word ik het eigendom van Jezus Christus en hoe wéét ik dat ik van Hem ben? Door geboorte ben ik een schepsel van God en door genade word ik een kind van God. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Wat moet ik daarvoor doen? Of is dat een eenzijdig werk van God wat slechts weinigen in onze tijd ten deel zal vallen? Kun je zekerheid krijgen dat jij één van de Zijnen bent geworden?
Nog steeds geeft de bazuin van het Evangelie geen helder geluid binnen de gereformeerde gezindte. Dat is een grote nood! Begrippen als wedergeboorte, geloof en bekering behoren tot het ABC van het christelijk geloof. Deze basisthema's worden vaak wel genoemd, maar niet (goed) uitgelegd. Het één wordt overbelicht ten koste van het ander. Zo groeit het scheef bij kerkgangers en hele kerkgenootschappen.
Dit boekje van dominee van Campen bevat Bijbelse antwoorden op bloedserieuze vragen. We bidden dat dit heldere boekje voor veel jonge zoekers tot rijke zegen zal zijn, zodat zij zullen worden tot zangers van het heil: ook voor hen bereid!
Ds. M.M. van Campen (1965) diende achtereenvolgens de gemeente te Goudswaard in de Hoekse Waard en de gemeente van Hedel in de Bommelerwaard. Sinds augustus 2005 is hij predikant van de Maranthakerk in RotterdamZuid. Ds. M.M. van Campen is tevens de schrijver van het boek 'De schatkist van Jezus Christus', dat in mei 2014 verscheen.

Uitg. Boekencentrum, 123 pag. pb. Nieuw!