Geen producten (0)
1 2
 

Egas, ds. A.A., LM Jongejan - Waarom ? (Onbegrepen wegen)

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKT-2662
Omschrijving

Onbegrepen wegen - Een boek over waarom-vragen in het persoonlijke leven. Vragen die betrekking hebben op ziekte, moeite, zorgen, onvervulde verlangens, pijn, verlies, enzovoort.
In de Bijbel hebben mensen ook geworsteld met waarom-vragen. De auteurs laten aan de hand van tien bijbelse personen zien welke onbegrepen wegen zij moesten gaan. Zo had Elia te maken met moedeloosheid, Job met lijden, Asaf met tegenspoed en Paulus met zwakheden. Eén ging hen in dit alles voor: Christus, de Man van smarten. Hij riep: ‘Mijn God, Mijn God, waarom hebt Gij Mij verlaten!' om zondaren te redden in hun nood en hen weer tot God te brengen.

Ds. A.A. Egas (1957) is momenteel christelijk gereformeerd predikant te Noordelooss. Daarvóór diende hij zeven jaar de gemeente van Urk en ook de gemeenten van Middelharnis vele jaren.
Ds. L.M. Jongejan (1963) staat sinds 2015 in Barneveld, waar hij predikant is van de Hersteld Hervormde gemeente. Hij diende de hervormde gemeenten Schoonrewoerd ,  Oldebroek en Middelharnis.

141 pagina's gebonden Laatste exemplaren uit onze winkel!