Geen producten (0)
1 2
 

Bunyan, John - De Christenreis - grootlettereditie

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKT-33401
EAN code 9789491570247
Productcode leverancier Banier
Omschrijving

GROOT LETTER Editie Christenreis - Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen. Er zijn echter maar weinig goede boeken te vinden die daarop ingericht zijn. Daarom brengt de John Bunyanstichting voor het eerst een grootlettereditie uit van de originele tekst van de Christenreis. Hierin is de tekst extra groot gemaakt en geoptimaliseerd voor leesbaarheid. De meeste boeken hebben een tekstgrootte van 9-11 punten; de tekst in deze uitgave is maar liefst 16 punten. Zo hopen we dit mooie boek leesbaar te maken voor nog meer mensen. Geschikt voor jong en oud en voorzien van maar liefst 72 full-color, paginagrote afbeeldingen.

John Bunyan tekent in zijn boek De Christenreis naar de eeuwigheid een christen op reis. Achter het verhaal zit een diepere werkelijkheid verborgen. De Bijbelteksten geven de sleutel tot het begrijpen van deze werkelijkheid.Wil het goed gaan in ons leven, dan moeten wij allemaal deze levensreis maken. Een weg terug is er niet.

De vraag is waar onze reis heengaat. Vraagt u zich dat wel eens af? De Heere is machtig om u ook op deze weg te brengen. Als Hij een zondige ketellapper John Bunyan vanuit Zijn Woord en Geest kon bekeren, dan kan het nog voor iedereen!

Met 70 platen

Uitg. 300 pag. gebonden, Nieuw!  GROTE LETTER editie!