Geen producten (0)
1 2
 

Pieters, ds. W. - Een beschermend Schild

€ 5,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-6191
EAN code 9789491586224
Omschrijving

Als in de gemeente de behandeling van het zevende gebod van de Heidelbergse Catechismus aan de beurt is, gaan er veel mensen met een bepaalde spanning naar de kerk. Wat zou er deze middag allemaal worden gezegd door de predikant? Zal hij tere onderwerpen overslaan? Zal hij het juist proberen te verwoorden richting de jongeren, maar ook richting ouderen? Heeft hij aandacht voor alleenstaanden? Voor mensen met en andere geaardheid?

De schrijver van dit boekje is heel eerlijk ingegaan op alle facetten die in het zevende gebod worden behandeld. In  zijn gemeente te Garderen heeft hij uitvoerig stilgestaan bij de positieve zijden van seksualiteit, maar ook op de gevaren die dit tere geschenk van God aanvallen. Het schild van het geloof is nodig om staande te blijven tegen alle aanvallen van de vorst der duisternis die op het terrein van het zevende gebod al heel wat slachtoffers heeft gemaakt. De vreze des Heeren is zo nodig om als jongeren en ouderen te leven zoals God dat wil, zowel in verkeringstijd als in de huwelijksperiode.

Uitgave Om Sions Wil, Nieuw!

Ds. W. Pieters (predikant van de Hersteld Hervormde Kerk te Garderen) heeft al meerdere boeken bij Om Sions Wil uitgegeven, onder andere Neig uw oor (n.a.v. Jesaja 55). Hij is al jarenlang medewerker van het blad OSW.

Ds. W. Pieters