Geen producten (0)

Vuuren, A.C.H. van - De Christenreis - Verteld en uitgelegd

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-6545
EAN code 9789491570186
Omschrijving

Dit boek gaat over een reis. De reis van Christen. Het was geen gemakkelijke reis. Christen heeft heel veel meegemaakt. Moeilijke, spannende en verdrietige dingen. Maar ook hele fijne en goede dingen. Eindelijk is hij aangekomen in het heerlijke land van Immanuël.

Misschien ben je nu nieuwsgierig. Hoe kwam het dat Christen op reis ging? Wat gebeurde er allemaal onderweg? Wat was er dan zo moeilijk en wat was er fijn? En… reis ik op dezelfde weg als Christen? Je kunt het allemaal lezen in dit boek.

Honderden jaren geleden heeft John Bunyan de Christenreis geschreven. Alles uit deze Christenreis wordt naverteld en uitgelegd in dit boek.

Het boek is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is zo geschreven dat kleine kinderen al veel kunnen begrijpen. Maar ook grotere kinderen en ouderen zullen het mooi vinden om deze reis op begrijpelijke manier te volgen.

Dit boek is bijzonder geschikt voor gebruik in het gezin. Zo kun je afspreken om elke week een hoofdstuk te lezen. Je kunt dan wel een jaar lang bezig zijn met deze bijzondere reis.

Nieuw, Uitgeverij: John Bunyan Stichting, gebonden, 296 pagina's