Geen producten (0)

Bunyan, John - De Christinnereis

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-7075
EAN code 9789081862066
Omschrijving

Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van de Christinnereis met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.

In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op ries naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen. Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in.

Lees dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus.

Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God.

Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van Christinne, haar kinderen, Barmhartigheid, Vreesachtigheid en Gereed-tot-hinken? Dan komen we behouden aan en mogen we eeuwig bij de Heere zijn. Veel zegen en leesgenoegen met dit bijzondere boek

269 pag. gebonden. Nieuw! Nu slechts 9,90