Geen producten (0)
-52%
Pakket ds mallan
 

Mallan, ds. F. - Pakket Prekenbundels

€ 51,85 € 25,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd Leverbaar
Specificaties
Productcode NBKP-33400
EAN code 5213
Productcode leverancier Hertog
Omschrijving

Dit pakket bevat de volgende prekenbundels:

Liefderijke vertroostingen - In deze bundel preken van ds. F. Mallan (1925-2010) ligt de nadruk op de liefderijke vertroostingen die er voor Gods kinderen te vinden zijn in Gods Woord. Die vertroostingen zijn verworven door Christus. Zoals uit deze preken blijkt kon Christus op grond van Zijn volbracht Middelaarswerk Zijn arbeidsloon opeisen, waardoor Hij Zijn volk Gods Naam en deugden bekend kon maken. In deze preken staat het eenzijdige genadewerk van God in zondaarsharten centraal. “Men zal weten, dat men tegen God gezondigd heeft, dat de Heere niet over de zonde heenstapt en dat Hij daarom brult als een leeuw. Maar al brult Hij als een leeuw, toch wandelt men Hem na. Dat is nu het wonder, dat er een betrekking der liefde op dat Goddelijke Wezen valt”, aldus ds. Mallan. In deze bundel zijn onder meer een biddagpreek, twee preken voor na Pasen en twee preken voor na Hemelvaartsdag opgenomen.

Wederhorig kroost - In deze prekenbundel wordt gewezen op het grote wonder dat God de zaligheid heeft bereid voor wederhorigen. In preken over onder andere Jakob, Rachab de hoer, de verloren zoon, Saulus en Onesimus blijkt steeds weer hoe God plaats maakt voor vrije genade. In deze bundel zijn tevens opgenomen een hemelvaartspreek, een dankdagpreek en de predikatie die ds. Mallan in 1993 hield toen hij 45 jaar in het ambt stond.

Wonderlijke spijze - Deze preken van ds. Mallan getuigen ervan hoe wonderlijk de Heere in dit leven van hemelse en aardse spijze wil voorzien. in preken over onder meer het leven van Elia, de Kananese vrouw en de discipelen blijkt hoe voor die wonderlijke spijze steeds plaats gemakt wordt, door de mens het laatste dat hij nog bezit te ontnemen. Dat geldt voor de aardse spijze, maar nog meer voor de spijze die blijft tot in het eeuwige leven.  Zo wordt in deze preken, waaronder een biddagpreek, een dankdagpreek en een avondmaalspreek, steeds weer gewezen op Christus als enige rustgrond.

Uitg. ca 600 pag. gebonden, in 3 delen, Nieuw!  Nu van 60 voor 25 euro.