Geen producten (0)
 

Wijk, J.M. van - Als je nog jong bent deel 2

€ 19,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTj-22012
EAN code 9789055519972
Omschrijving

In Psalm 119 lezen wij een belangrijke vraag: 'Waarmede zal de jongeling zijn pad zuiver houden?' Hoewel dat voor iedereen geldt, zijn deze woorden in hoofdzaak tot jonge mensen gericht. De Bijbel moet het enige richtsnoer in ons leven zijn.

De goede ontvangst van het eerste deel motiveerde de samenstellers om als het ware nog een keer om je heen te gaan staan, je tot steun te zijn en je te begeleiden op je weg door het leven.

Op je levenspad krijg je met allerlei dingen te maken. Bijvoorbeeld met andersdenkenden op school, op je werk en in je leefomgeving.

Daarnaast willen ze je tot steun zijn in allerlei praktische situaties. Denk daarbij onder andere aan je kerkgang en aan alles wat daarmee samenhangt. Ook over jouw houding tegenover de Evangelische Beweging. En is het zinvol om je in occulte machten te verdiepen?

Heel belangrijk is eveneens dat je op de juiste wijze toegerust wordt op weg naar het huwelijk.

Alle medewerkers aan dit boek bedoelen dan ook vanuit een positieve grondhouding jouw wezenlijk welzijn. Zie dit boek als een opwekking tot dat hoge doel: om uit genade de eer van God, jouw Schepper, te mogen bedoelen.

Uitg. Gebr. Koster, 167 pag. gebonden, nieuw!