Geen producten (0)
 

Dam H. van - Alles opgeven en rijk worden

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTz-3073
EAN code 9789059990210
Omschrijving

Wie had ooit gedacht dat ik zou verhuizen naar een onbekend dorp op de Mongoolse steppe? En Wie alleen kon bedenken dat ik juist daardoor wereldwijd mensen zou bereiken met het Evangelie?’   

We kennen ze allemaal. Verhalen van mensen van wie het leven een radicale wending kreeg door een roeping van God. Alles opgeven en rijk worden is zo’n verhaal. In dit prachtige getuigenisboek vertelt Hanneke van Dam hoe God haar riep en hoe haar leven sindsdien verlopen is. Alles ging anders dan gedroomd en gepland, maar de werkelijkheid – hoewel soms hard – overtrof haar stoutste dromen. God zelf werd de Schrijver van haar verhaal. En indirect doet dit boek daarmee een uitdagende oproep aan ons allemaal; een oproep om op avontuur te gaan met God, en de bladzijden van je levensverhaal te laten vullen door Hem. 

Hanneke van Dam werd geboren in 1963. Ze studeerde sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam en werkte als gedragsdeskundige onder meer voor de Raad voor de Kinderbescherming. Toen God haar riep, bracht dat een radicale wending in haar carrière. In 2000 vertrok ze naar Mongolië. Daar werkt ze met de Duitse zendingsorganisatie HELP-International.

256 pagina's gebonden. Nieuw!