Geen producten (0)
 

Hoogenboom, Eline - Moeders mooiste (Nieuw!)

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKC-10779
EAN code 9789033819926
Omschrijving

Een bijzonder boek voor tienermeiden (15+) over de mooiste en moeilijkste relatie: die met je moeder. Hoe vind je je eigen weg? Wat heb je van haar meegekregen en wat zou je liever niet hebben?
‘Ik zou graag (meer) ruimte krijgen om te experimenteren met kleding, make-up, etc.’ ‘Qua uiterlijk lijk ik op mijn moeder, maar soms twijfel ik er echt aan of ze wel mijn moeder is.’ ‘Waarom snapt mijn moeder niet dat 22.30 uur veel te vroeg is om thuis te komen?’ ‘Mijn moeder draagt altijd van die vreselijke kledingcombi’s. Ik schaam mij gewoon voor haar.’
Herkenbaar? Dan is dit boek voor jou! Auteur Eline Hoogenboom botste als tiener enorm met haar moeder. Toen ze zestien was ging ze zelfs al uit huis. Ze kan zich dus goed inleven in hoe jij je voelt. Met dit boek wil Eline jou helpen om jezelf en je moeder beter te leren kennen.
Moeders mooiste is een vrolijk, speels opgemaakt boek. Het verhaal van Eline is aangevuld met informatie over hoe je aan de relatie met je moeder kunt bouwen. Met leuke invullijstjes en praktische doe-opdrachten.
Thema’s die aan bod komen: zelfbeeld, communicatie, regels, jij & zij.
EXTRA: bij het boek wordt een speciaal mini-boekje voor moeders geleverd. Hierin staat informatie over tienermeiden en handige tips over hoe moeders aan hun houding kunnen werken ten opzichte van hun dochter. De boeken zijn samengebonden met een leuk lint. Hierdoor erg leuk om cadeau te doen!

Uitg Ark boeken, 96 pag. pb. Nieuw!