Geen producten (0)
1 2
 

Pater-Mauritz, Elise; Boogaard-Mauritz, Ellen - Ik loof U

€ 23,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd Leverbaar CBC 2024
Specificaties
Productcode NBKTG-28937
EAN code 9789033131349
Productcode leverancier Den Hertog
Omschrijving

Ik loof u is een een Bijbels handboek bij zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Het is geschreven door Elise Pater-Maurits en Ellen Boogaard-Mauritz. Het helpt jonge moeders de weg te vinden in een nieuwe fase van hun leven.

Als zwangere vrouw heb je behoefte aan informatie. Zeker als je je eerste kindje verwacht, maar ook bij latere zwangerschappen zijn er veel vragen: Wat kan ik verwachten? Waarop moet ik me voorbereiden? Wat moeten we gaan regelen? Wat moet ik kopen? Wanneer vertellen we het aan de familie? En aan mijn werkgever?

Dit handboek bij zwangerschap, geboorte en de kraamtijd behandelt alle vragen die je als aanstaande moeder kunt hebben vanuit Bijbels perspectief. Dit boek is daarmee praktisch en bezinnend en ook bedoeld om je steeds weer te verwonderen over Gods bijzondere schepping.

Uitgevoerd in fullcolour, met illustraties van Dorothé Valk.

Ellen Pater-Mauritz is getrouwd en moeder van vier jonge kinderen. Ze heeft een blog over bijbels opvoeden, huishouden en meer.

Haar zus Ellen Boogaard-Mauritz heeft met haar gezin vijftien jaar in China gewoond en daar veel begeleiding geboden bij zwangerschappen.

Uitg. den Hertog, 273 pagina's , nieuw