Geen producten (0)
Bij ziekte
Liefelijk omhelsd
 

Budding, ds. D.J. - Lieflijk omhelsd - Kaart t.b.v Ziek zijn (kaart + boekje)

€ 3,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKWk-962
EAN code 9789076466200
Omschrijving

Zieken hebben behoefte aan meeleven. Vandaar dit wenskaartenboekje met meditatie van ds. D.J. Budding. Het is bedoeld om zieken cadeau te doen en kan gemakkelijk in de bijbehorende envelop worden verzonden.

Lieflijk omhelsd (fragment):   “Maar Gij hebt mijn ziel lieflijk omhelsd” (Jesaja 38 vers 17 midden)
 
Wat kan het in ons leven anders gaan dan wij denken. Soms lijken wij kerngezond, terwijl wij een ernstige of zelfs dodelijke kwaal in ons omdragen. Is het eigenlijk niet zo met ons allemaal? De ziektekiemen van de zonde zitten in ons, niemand uitgezonderd. Daarom geldt ook ons de boodschap die Hizkia kreeg: “Gij zult sterven, en niet leven” (Jes. 38: 1b). De één mag oud worden en zijn leven gaat als een kaarsje uit. De ander wordt geveld in de kracht van het leven, soms ineens. Sommigen moeten veel lijden voordat het einde komt. Lichamelijk, maar ook geestelijk. God leidt ieders weg. Hizkia was nog jong – nog maar 39 jaar – toen hij ernstig ziek werd. Een gezwel. Wij zouden zeggen: kanker. Hij kreeg de tijding door middel van Gods knecht Jesaja: “Gij zult sterven, en niet leven.” Dat was een moeilijke tijding. Ineens kwam de dood op hem af. In haar volle zwaarte en ernst. De dood komt dichtbij als wij ziek zijn. Ziekte is immers een voorbode van de dood. Het is een waarschuwing van God: “Gij zult sterven, en niet leven.”

--------------------------------------------------------------------------------

De geschenkboekjes hebben het formaat van een dubbele wenskaart. Achterin is ruimte voor een persoonlijke wens. De boekjes van 8 pagina's worden geleverd met enveloppe.
 
De volledige serie bestaat uit 7 geschenkboekjes:
 
- Wonderbaarlijk gemaakt (Van harte gefeliciteerd met de geboorte van uw zoon / dochter)
- Uw trouw is groot (Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag)
- Tot een vlees zijn (Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk)
- De daden des Heeren gedenken (Van harte gelukgewenst met uw …jarig huwelijksjubileum)
- Lieflijk omhelsd (Van harte Gods nabijheid in uw ziek-zijn)
- Jezus weende (1) (Met innige deelneming)
- Jezus weende (2) (Met innige deelneming)