Geen producten (0)

(1) Hoe ziet de week er uit?

(1) Hoe ziet de week er uit?

Sommige mensen vragen zich weleens af hoe de week er bij onze webshop uitziet... nou daar kunnen we heel wat over vertellen.... Allereerst heb ik als webshop manager de taak om de bestellingen wekelijks op een correcte wijze te laten verzenden, de labels voor de pakketten te printen, emails mbt bestellingen te beantwoorden etc. ... Dus kortom alles wat bij bestellingen komt kijken.

Zoals jullie weten doen we alles tbv Adullam Gehandicaptenzorg en van het geld van 2017 hebben we een heuse belevenis-tafel aangeschaft voor Maasheim in Puttershoek. Wat waren ze er geweldig blij mee.... in het artikel hieronder kunt u alles lezen!

Voor de rest van de avonden is het hard aanpoten met het bestellen van artikelen die men wil hebben maar (nog) niet op voorraad zijn, het invoeren van 2ehandsboeken die binnenkomen, cd's die verschijnen. Tevens invoeren van bibliotheekboeken van nieuwe uitgaven die verschijnen en die we iedere 1e zaterdag van de maand op de planken proberen te hebben om uit te lenen.  Gelukkig hebben we ook een vrijwiller die de prijzen update en boeken checkt of ze uitverkocht zijn en eentje die nieuwe uitgaven op de website zet. Daarnaast een vrijwilliger die de pasjes maakt, en een tiental vrijwilligers die de bieb bemannen tijdens de openingsuren. Dinsdagavond en zaterdag zijn de dagen dat de bieb open is. De bieb is op dinsdag van 19-21u en zaterdag van 11-12u. De winkel is open op dinsdag van 19-21u en zaterdag van 10-15u.

Wil je ook helpen met de bieb of in de winkel?  Je bent van harte welkom als vrijwilliger... slechts 1x per ca 3 weken ben je aan de beurt... neem contact op via mail:  info@refoboek.com

3 Reacties

Wilma
21 November 2018 om 15:38
1
Geweldig om even achter de schermen te mogen kijken. Welcome sign! Je weet het nooit. Groet, Wilma
sjaan
09 January 2020 om 08:09
1.1
leuk maar wel een beetje rommelig
admin
09 January 2020 om 10:20
1.1.1
Ha, goedemorgen. Vonden wij ook. We zijn inmiddels al een jaar verhuisd omdat we veel te groot werden voor de kleine ruimte en zullen de foto's binnenkort aanpassen :-)

Reageer

Annuleren