Geen producten (0)
 

Dowley, Tim ea - Israel een onvergetelijk land

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

"Landstreken uit de Bijbel", gebieden met een lange historie, die zich ver uitstrekken over de grenzen van de tegenwoordige staat Israël. Ontdek de fascinerende landschappen samen met de fotografen Hilla en Max Moshe Jacoby. U begint uw reis naar het noorden bij de Sinaï en de Negev-woestijn. Nadat u de Dode Zee en de schoonheid van de Jordaanvallei bewonderd hebt, reist u dwars door Israël voordat het hoogtepunt van de reis bereikt word: Jeruzalem, een van de meest imposante steden ter wereld. Adembenemend mooie natuurfoto's worden afgewisseld met ontroerende tafereeltjes uit het leven van alledag. Laat u meevoeren door twee geweldige fotografen wier speciale liefde voor het bijbelse land weerspiegeld wordt in deze fascinerende foto's.

Schitterend (foto-)boek over Israël, met foto's van een internationaal bekend fotografenechtpaar met veel boeken (o.a. over Israël) op zijn naam. De teksten, veelal verwijzend naar bijbelteksten danwel andere perioden uit Israëls rijke historie, zijn van de hand van een Engelse kerkhistoricus: voor geïnteresseerden toegankelijk en boeiend. Alle drie door vele werkbezoeken verknocht geraakt aan Israël. Voorwoord van Teddy Kollek, voormalig burgemeester van Jeruzalem. In acht hoofdstukken worden acht steden, dan wel streken behandeld. Elk hoofdstuk heeft zijn eigen beeldmerk, dat onder op elke tekstpagina is afgedrukt. Dit draagt bij aan het verzorgde uiterlijk met mooi glanzend papier, een ruime bladspiegel en marges, heel mooi afgedrukte foto's

Uitg. Groen, 254 pag. gebonden, In supermooie staat! Bij bol 49,95!, bij ons dus voor de meer dan de helft en supermooie staat!