Geen producten (0)
-50%
Scannen0040 29
 

Jamie in 30 minuten - 5 DVD - Laatste nieuwe exemplaren - ACTIE

€ 19,95 € 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2DVDKo-31137
EAN code 8717344751711
Omschrijving

Jamie in 30 minuten is een unieke serie waarin Jamie Oliver ons laat kennismaken met een revolutionaire manier van koken. De altijd beweeglijke en druk pratende chef laat zien hoe je een complete maaltijd maakt in de tijd die je normaal nodig hebt voor een gang. Het is niet te geloven wat er allemaal kan in maar 30 minuten!

Het mooie is dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De tijdwinst zit 'm in een goede organisatie, een snelle manier van werken en slimme trucjes om de meest overheerlijke gerechten in een mum van tijd op tafel te toveren. De maaltijden zijn zorgvuldig voorbereid, dus we komen in elke aflevering direct ter zake: lekker koken op hoge snelheid. Jamie heeft complete menu's samengesteld, waarvan de gangen perfect bij elkaar passen. Het wordt allemaal gepresenteerd op een heel toegankelijke manier. Zijn handelsmerk.

Deze manier van koken is erop gericht elke minuut optimaal te benutten, plezier te hebben en je keuken eindelijk weer eens echt goed te gebruiken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, vind je het niet alleen geweldig maar wil je ook nooit meer anders. Schitterende close-ups van de prachtige maaltijden maken deze serie tot een visuele traktatie voor de kijker - en een bron van nieuwe inspiratie voor iedereen die van koken houdt.

Nederlands

De laatste nieuwe sets!  5 dvd's nu voor 9,95 ipv 19,95 - actie2022 - OP=OP