Geen producten (0)
 

Bolte, Geerhard - Managementblunders

€ 5,90
Op voorraad
Omschrijving

50 onthutsende missers geanalyseerd..... WorldCom, Enron en KPNQwest: failliet. World Online, Lernout & Hauspie en Laurus: overgenomen. Ahold, KPN en Getronics: diep in de schulden. Hoe konden de topmanagers van deze ondernemingen het zover laten komen?
Freelance auteur en journalist Geerhard Bolte zoekt het antwoord op deze vraag in een helder en ontluisterend boek. In vijftig bekende en onbekende cases worden de grootste managementblunders sinds het begin van de jaren negentig beschreven en geanalyseerd.
Alle voorpaginadrama's passeren de revue. Alle megalomane overnames, miljoenenverslindende fraudezaken, onwerkbare strategieën, kostbare PR-blunders, mislukte producten en overoptimistische dotcommers.
Dit boek gaat over grote ondernemingen die in grote problemen komen. Maar het boek gaat ook over grote ego's en wilde dagdromen, bonussen en opties. Het beschrijft hoe een handvol duurbetaalde managers en ondernemers binnen enkele jaren een spoor van vernieling kon achterlaten bij grote en vaak toonaangevende bedrijven.
Managementblunders is onmisbaar leesvoer voor beleggers en investeerders, managers en ondernemers