Geen producten (0)
 

Hoogendoorn, B. - Schitterend organiseren

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Stelt u zich eens voor dat u dagelijks met plezier naar uw werk gaat, omdat u de dingen doet waar u goed in bent en die u graag doet. Stelt u zich eens voor dat u door eenvoudigweg uzelf te zijn een nuttige, zinnige bijdrage kunt leveren. Stelt u zich eens voor dat u hier ook nog naar tevredenheid voor wordt beloond. Stelt u zich eens voor dat u op elk moment van uw leven kunt stellen dat uw aanwezigheid ertoe doet en dat u de wereld een stukje beter maakt. Is dit te veel gevraagd? Klinkt dit te utopisch of zouden we dit eigenlijk heel gewoon moeten vinden? 'Schitterend organiseren' is alles wat dit ideaal dichterbij brengt.

'Schitterend organiseren' sluit aan bij een onderstroom die zich al enige jaren aan het ontwikkelen is. Een groeiende onderstroom waarin het geluid doorklinkt dat we anders moeten omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen en met elkaar en waarbij andere waarden naast winst en winstmaximalisatie belangrijk zijn. Welke mogelijkheden kan een organisatie creëren en wat doet u om deze ontwikkeling te versterken en bij te dragen aan een schitterende toekomst?

'Schitterend organiseren' spreekt tot de verbeelding. Het klinkt veelbelovend... en dat is het ook! Dit boek schetst een positief beeld van de toekomst en is een bron van inspiratie en reflectie voor kritische mensen die geloven in een andere manier van organiseren: organiseren vanuit de mens. U wordt uitgenodigd mee te denken, u wordt wakker geschud om u weer te verwonderen en u niet neer te leggen bij de gedachte 'zo gaat dat hier nu eenmaal'. 'Schitterend organiseren' laat mensen en organisaties gebruikmaken van hun talenten en drijfveren en brengt zingeving terug in het werk. Zo ontstaat er energie waardoor u met een vanzelfsprekende lichtheid prachtige resultaten bereikt. Dát is vonken.

Organiseren is werk en schitterend organiseren is mensenwerk. Uzelf zijn, zinnig en nuttig bezig zijn, een waardevolle bijdrage leveren, plezier maken met elkaar en iets moois creëren waar alle betrokkenen trots op zijn. Dat is geen bijzaak, dat is de hoofdzaak. Als we schitterend organiseren hoog in het vaandel gaan voeren, dan worden grootse resultaten als vanzelf bereikt. Zowel in termen van harde cijfers als in resultaten voor mens en samenleving.

Dit boek is geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe mensen en organisaties zich positief kunnen ontwikkelen. Voor mensen die weten dat het ook anders kan, maar nog niet weten hoe.

160 pag. gebonden.  In supermooie staat. Alleen in het boek enkele onderstrepingen met potlood.