Geen producten (0)
 

Bij, Hans van der - Kwaliteits- management in beweging

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Nieuw boek! Aanbieding van 43,50 voor slechts 29,95. OP=OP / Schrijvers zijn: Hans van der Bij, Manda Broekhuis en Jose Gieskes

Kwaliteitsmanagement is een vakgebied dat voortdurend in beweging is. Een boek dat tot doel heeft: om dit vakgebied in een wetenschappelijk kader te plaatsen, moet hier rekening mee houden. Er is niet één theorie over kwaliteitsmanagement, laat staan één model om kwaliteitsmanagement bij u in te voeren. 

In 'Kwaliteitsmanagement in beweging' treft: u dan ook geen kant-en-klare oplossingen aan. Wel geeft: het concrete aanwijzingen om de kwaliteitsproblemen van uw organisatie scherp te analyseren en om een eigen kwaliteitsmodel te ontwerpen. Het boek geeft: een helder overzicht van de ontwik-kelingen rondom kwaliteitsmanagement, het gaat uitgebreid in op verschillende theoretische concep-ten (deel I) en het geeft: een overzicht van veelgebruikte methoden en technieken (deel 11). Dit alles tezamen vormt een rijke inspiratiebron voor degenen die het aandurven een eigen, op maat gemaakt kwaliteitsmodel te ontwikkelen.

'Kwaliteitsmanagement in beweging' is primair een studieboek voor studenten in het hbo- en weten-schappelijk onderwijs. Voor dit doel zijn er per hoofdstuk vragen opgenomen om de stof te toetsen. Daarnaast is het zeer bruikbaar voor (kwaliteits)managers, consultants en opleiders die niet geloven in blauwdrukken, maar wel in hun eigen gezonde verstand.

Uitgave Kluwer 2e druk. Nieuw!  Hans van der Bij, Manda Broekhuis en Jose Gieskes - Kwaliteitsmanagement in beweging