Geen producten (0)
1 2
 

Kooten, ds. R. van - Aan Zijn voeten

€ 15,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Deze uitgave behandelt op begrijpelijke wijze de gehele geloofsleer en is in eerste instantie bestemd voor de belijdeniscatechese. Met behulp van dit boek kan de aanstaande lidmaten in het jaar van de belijdeniscatechese een onmisbare bagage worden meegegeven voor de rest van hun leven. De gereformeerde geloofsleer wordt niet alleen uitgelegd, maar tegelijk geconfronteerd met moderne opvattingen, om zo catechisanten in deze tijd hou vast te geven.

De auteur behandelt de onderwerpen uitvoerig, zodat het boek als een naslagwerk meegaat het verdere leven in. De veelheid aan onderwerpen maakt het de catecheet mogelijk zelf een selectie te maken.

Aan het einde van ieder hoofdstuk volgen toetsingsvragen die de totale stof doorlopen. Tevens zijn voor het gebruik door kerkraden, kringen, verenigingen en op cursussen discussievragen toegevoegd.

Deze uitleg van de geloofsleer wordt al ruim tien jaar gebruikt door de auteur en enkele collega's bij het geven van belijdeniscatechese. Hun ervaringen zijn in de stof verwerkt.

In mooie staat! Uitgave van Groen. 464 pagina's harde kaft.

Nieuwprijs bijna 25 euro.