Geen producten (0)
 

Beek, dr. A. van de - Is God terug?

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De bekende theoloog dr. A. van de Beek reageert in dit boekje op een aantal zaken die hem in het kerkelijk leven en de theologische wereld regelmatig dwarszitten. In dit pamflet richt hij zich op de mensen in de kerk. Er moet orde op zaken worden gesteld. En dan gaat het niet om allerlei details, maar om de hoofdzaken van het geloof.

De kerk is te veel een plek geworden waar mensen religieus of sociaal worden beziggehouden in plaats van een plek waar mensen geconfronteerd worden met de heilige God. Tal van projecten zijn gestart om mensen bij de kerk te houden, maar een kerk die geen kerk is, is de moeite niet waard om je schoenen voor aan te trekken. Waar gaat het nu echt om in de kerk? Het wordt tijd dat we dat weer ter harte nemen.

Dr. A. van de Beek is hoogleraar theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en aan de Universiteit van Stellenbosch, Zuid-Afrika en auteur van vele theologische boeken. In 2008 verscheen God doet recht. Eschatologie als christologie, onderdeel van zijn grote theologische project Over God spreken.

Uitg. Boekencentrum, 120 pag. pb. In Nieuwstaat!  actiej