Geen producten (0)
 

Kranendonk, W.B. - Wakend aan Zijn Poorten

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De Gereformeerde Gemeente van Kampen staat binnen de muren (althans de restanten daarvan) en poorten van en oude Hanzestad. De gemeente, die elke zondag samenkomt achter de Cellespoort, heeft in haar kerkzegel een afbeelding van deze poort opgenomen, met vermelding van Jeremia 7:2: 'Sta in de poort van des HEEREN huis, en roept aldaar dit woord uit, en zeg: Hoort des HEEREN woord, o gans Juda! Gij, die door deze poorten ingaat, om de HEERE aan te bidden.'

En zp gingen en gaan al vele jaren talloze mensen uit de stad of van buiten komend door de poorten of langs verkeerspunten waar vroeger poorten stonden, naar de plaats waar de gemeente samenkomt.

Dit is het geschiedenisboek van de Gereformeerde Gemeente van Kampen. De gemeente is één van de oudste afgescheiden gemeenten. Op 4 juni 2010 was het 175 jaar geleden dat de afgescheiden gemeente van Kampen door ds. Hendrik de Cock geïnstitueerd. Ter gelegenheid van deze herdenking is dit boek uitgegeven.

In dit boek worden de vele ontvangen zegeningen beschreven, maar de menselijke kleinigheden en fouten zijn niet verbloemd. Het belangrijkste is het genadewerk van de Heere in harten van zondige mensen. De Heere zorgde voor Zijn kudde, Hij was wakend aan Zijn poorten.

Uitg. 734 pag. gebonden, in zeer mooie staat!